Fisk: Gratinerad flundrafilé med
hummersås och pommes duchesse

Kött: Texas chili con carne serveras
med ris och crème fraiche

Sallad: Halloumisallad med sesamstekta champinjoner och teriyakidressing

Fisk: Fiskfilé med pepparrotssås och
rödbetor serveras med kokt potatis

Kött: Stekt fläsk med kroppkakor,
lingon och smör

Sallad: Grekisk sallad

Fisk: Fiskgryta med fänkål och
rotselleri

Kött: Italiensk köttfärslimpa med
mozzarella och tomater serveras med krämig tomatsås och rostad potatis

Sallad: Sallad med rökt lax, bacon, krutonger och parmesandressing

Fisk: Pocherad kolja med tomat- och
vitvinssås serveras med ångad broccoli och kokt potatis

Kött: Ärtsoppa med hel fläskbog och
köttkorv samt pannkakor, hemkokt sylt och grädde

Sallad: Waldorf sallad

Fisk: Havets Wallenbergare med
kräftsås och potatismos

Kött: Fläskfilé Wellington (
smördegsinbakad med svamp )

Sallad: Sallad Nicoise

Veckans Vegetariska